ua en ru

Блохін: Перед збірною України стоїть завдання обіграти Францію

Перед збірною України стоїть завдання обіграти команду Франції у другому турі Чемпіонату Європи з футболу. Про це заявив на прес-конференції головний тренер збірної України Олег Блохін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо б перед нами не стояло завдання вийти з групи, то не було б завдання обіграти Францію. Ми нікого не боїмося, чого нам боятися", - сказав Блохін.

Блохін додав, що Англія і Франція в першому матчі "ходили по полю пішки". "Грати в Донецьку в 19:00 дуже важко ... Може спека вплинула", - додав головний тренер збірної України.

Відзначимо, Україна і Франція свій матч проведуть 15 червня в 19:00 в Донецьку, де зараз встановилася дуже спекотна погода.

Блохін додав, що не назве склад збірної до данного матчу, бо ще сам не знає. "В мене в голові дозріває план на французів треба його ще додумати", - сказав Блохін.

Также тренер збірної відзначив, що в збірної є дві гри, аби зламати "несчатливую тенденцію стадіону в Донецьку" (Збірна України ще не виграла в Донецьку жодної гри, проте грає в цьому місті два матчі групового турніру Євро-2012).

Свій перший матч України виграла у збірної Швеції, а французи зіграли внічию зі збірною Англії.