ua en ru

Найближчим часом США активніше займуться імплементацією мінських домовленостей, - Єлісєєв

Найближчим часом США активніше займуться імплементацією мінських домовленостей, - Єлісєєв Фото: Костянтин Єлісєєв

Єлісєєв заявив, що найближчим часом будуть важливі сигнали з боку Вашингтона

Заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що найближчим часом будуть важливі сигнали з боку Вашингтона щодо більш активного залучення до процесу імплементації мінських домовленостей. Про це Костянтин Єлісєєв повідомив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Перед тим, як пропонувати нові формати ми повинні подумати, що інший формат може принести в процес врегулювання. Мінськ - це план відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, це гарантія того, що забезпечується дія санкцій, це план того, як політико-демократичним способом врегулювати ситуацію на Донбасі. На сьогодні для нас важливі не формати і не учасники майбутніх форматів, а все-таки суть і зміст. Поки ніхто нічого нового нам не пропонує. Я думаю, що найближчим часом будуть важливі сигнали з боку Вашингтона, щодо більш активного залучення до процесу імплементації мінських домовленостей", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2016 році Украина імплементувала 36 з 126 актів законодавства Європейського союзу, передбачених Угодою про асоціацію України з ЄС.