ua en ru

Бланк ліцензії "1+1" отримає не пізніше 6 січня, - Нацтелерадіо

Бланк ліцензії "1+1" отримає не пізніше 6 січня, - Нацтелерадіо Фото: Бланк ліцензії "1+1" отримає не пізніше 6 січня

У регуляторі посилаються на закон, який передбачає, що Нацрада видає бланк ліцензії не пізніше ніж у 10-ти денний термін після оплати телерадіокомпанією суми ліцензійного збору

У Національній раді з питань телебачення і радіомовлення заявили, що бланк ліцензії телеканал "1+1" має отримати не пізніше 6 січня 2017 року. Про це зазначається в заяві на офіційному сайті регулятора.

Так, в Нацтелерадіо відзначають, що бланк ліцензії з продовженим строком дії, згідно статті 33 закону україни "Про телебачення і радіомовлення, вручається ліцензіату не раніше останнього робочого дня терміну дії попередньої ліцензії, тобто в даному випадку не раніше 29 грудня. У той же час, закон передбачає, що Нацрада видає бланк ліцензії не пізніше ніж у 10-ти денний термін після оплати телерадіокомпанією суми ліцензійного збору. Як відзначають в регуляторі, оплата відбулася 26 грудня.

"Резюмуючи – студія "1+1" повинна отримати бланк ліцензії не пізніше 6 січня 2017 року", - підкреслюють в регуляторі.

У Нацраді також нагадали, що рішення про продовження строку дії ліцензії на аналогове мовлення для "1+1" було прийнято 15 грудня усіма членами регулятора одноголосно.

Нагадаємо, раніше на 1+1 заявили про спробі позбавити телеканал ліцензії. На телеканалі заявили, що Адміністрація Президента намагається вплинути на прийняття рішень Національною Радою і передати контроль над каналом в інші руки