ua en ru

Завдяки успіху "Великого Гетсбі" і "Людини зі сталі" чистий квартальний прибуток Time Warner виріс до 771 млн дол

Кінострічки "Великий Гетсбі" і "Людина із сталі", що вийшли цього року, сприяли суттєвому збільшенню фінансових показників медіакомпанії Time Warner за підсумками другого кварталу 2013 р.

Кінострічки "Великий Гетсбі" і "Людина із сталі", що вийшли цього року сприяли суттєвому збільшенню фінансових показників медіакомпанії Time Warner за підсумками другого кварталу 2013 р., Передає Reuters.

Так, чистий прибуток корпорації за звітний період зріс до 771 млн дол (або 0,81 дол на акцію) з 412 млн дол (0,42 дол на акцію) роком раніше. При цьому виручка виросла більш ніж на 10% - до 7,44 млрд дол, при цьому аналітики очікували значення на рівні 7,11 млрд дол.

Тим часом раніше повідомлялося, що на 15-му рядку рейтингу найбагатших вигаданих персонажів, складеного Forbes, виявився персонаж роману Френсіса Скотта Фіцджеральда Джей Гетсбі з "Великого Гетсбі" із станом в 1 млрд дол.

У березні в Time Warner заявили, що компанія планує зосередитися на телевізійному мовленні і кіноіндустрії, позбувшись від видавничого підрозділу.

Нагадаємо, що за підсумками 2012р. чистий прибуток Time Warner Inc. (Що припадає на частку акціонерів материнської компанії) виросла на 4,6% і склав 3,02 млрд дол проти чистого прибутку у розмірі 2,89 млрд дол в 2011 р.

Time Warner - найбільший американський медіаконгломерат. Компанія володіє в тому числі кіностудією Warner Bros., Журналами Fortune і Time, телекомпанією CNN.