ua en ru

Безпека дипустанов в Україні повністю забезпечена, - Аваков

Безпека дипустанов в Україні повністю забезпечена, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Безпека польських дипломатичних установ на території України забезпечена

Безпека дипломатичних установ в Україні наразі повністю забезпечена. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба відомства у Facebook.

За словами Авакова, безпека, зокрема, польських дипломатичних установ на території України наразі забезпечена.

"Але ми знаходимося у стані війни з Російською Федерацією. І можливі провокації. Я прошу не давати їм перебільшеного значення. Я хочу, аби усі це також розуміли. У Польщі, і в РФ, і у нас на цьому будуть грати деструктивні сили", - сказав Аваков, додавши, що на даний момент безпека дипустанов повністю забезпечена.

безпека дипустанов повністю забезпечена

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначає, що безпека польських дипломатичних установ на території України забезпечена. «Але ми знаходимося у стані війни з Російською Федерацією. І можливі провокації. Я прошу не давати їм перебільшеного значення. Я хочу, аби усі це також розуміли. У Польщі, і в РФ, і у нас на цьому будуть грати деструктивні сили», - сказав глава МВС. Однак, за його словами, на даний момент безпека дипустанов повністю забезпечена. #новини #МВС #поліція #НГУ Національна гвардія України Національна поліція України

Опубліковано МВС України 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко доручив посилити охорону іноземних дипломатичних та консульських установ в Украïні для попередження можливих провокацій через обстріл консульства Польщі в Луцьку, який стався в ніч на 29 березня.