ua en ru

Біженці із зони АТО зможуть лікуватися в лікарнях Держуправління справами

Біженці із зони проведення антитерористичної операції зможуть лікуватися в лікарнях, що входять у структуру Державного управління справами.

Біженці із зони проведення антитерористичної операції зможуть лікуватися в лікарнях, що входять у структуру Державного управління справами. Про це сьогодні на брифінгу в Адміністрації Президента заявив глава Державного управління справами Сергій Березенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Медичні установи, які знаходяться на балансі Держуправління справами, мають сучасне обладнання... Це апарати МРТ нового покоління, медичний персонал та висококваліфіковані кадри, які повинні служити, і послугами яких повинні користуватися не лише обмежене коло людей... А також, в першу чергу, наші побратими зі Сходу", - заявив Березенко.

Він додав, що Держуправління справами вивчає можливість розселення дітей з родин біженців в санаторіях, які знаходяться на балансі управління, а також лікування в установах структури Держуправління справами.

"Цей проект у Феофанії ще не реалізований, але за дорученням Президента (Президента України Петра Порошенка), ми повинні забезпечити широкий доступ та можливість лікування на таких об'єктах", - зазначив Березенко.