ua en ru

Бойовики стягують техніку в Горлівку і Донецьк, - ІС

Бойовики стягують техніку в Горлівку і Донецьк, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Триває перегрупування і підвезення матеріально-технічних засобів до позицій російсько-терористичних військ

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) залишається відносно спокійною, відзначаються поодинокі збройні провокації з боку російсько-терористичних військ, а також скупчення техніки бойовиків у Горлівці та Донецьку. Про це повідомив народний депутат України, лідер групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Так, зазначається, що були зафіксовані обстріли з боку бойовиків на Донецькому напрямку, а також триває перегрупування і підвезення матеріально-технічних засобів до позицій російсько-терористичних військ.

"Зафіксовано скупчення близько 25 одиниць різних бойових броньованих машин (ББМ) у південних районах Горлівки. На прихованих вогневих позиціях північніше Новоазовська виявлено 10 одиниць ББМ, у тому числі три танки", - написав Тимчук.

Крім того, у Петровському районі м. Донецька зафіксовані вогневі позиції бронетехніки терористів - 6 танків і 4 ББМ. У Київському районі м. Донецьк помічено переміщення 4 автозаправників у супроводі 2-х БТР.

"Північ Докучаевки зафіксовано появу нової 82-мм мінометної батареї бойовиків. В районі Тельманове на марші зафіксована колона "мотострілецького" підрозділу бойовиків (на БМП-1 і МТЛБ)", - додали в ІС.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Ситуация в зоне проведения АТО остается относительно спокойно...

Posted by Dmitry Tymchuk on 8 вересня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з інформацією прес-центру АТО, за минулу добу бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.