ua en ru

"Бешикташ" не з'явився на догравання матчу проти "Фенербахче"

"Бешикташ" не з'явився на догравання матчу проти "Фенербахче" Фото: футболісти "Бешикташа" (twitter.com/Besiktas)

Клуб в знак протесту не вийшов догравати півфінал Кубка Туреччини

"Бешикташ" бойкотував догравання матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка Туреччини з футболу з "Фенербахче". Про це повідомляє L’Equipe.

Догравання зустрічі було призначено на 3 травня. Суддя ухвалив рішення, що матч не відбудеться після того, як гравці "Бешикташа" не з'являться на полі, де футболісти "Фенербахче" проводили розминку.

Перший матч між суперниками выдбувся 1 березня і завершився з рахунком 2:2. Гра у відповідь, яка проходила 19 квітня, була перервана на 57 хвилині за рахунку 0:0 після розпочатої бійки між фанатами "Фенербахче" і гравцями "Бешикташа", що перебували на лаві запасних. Вболівальники кидали різні предмети, один з яких потрапив в голову головного тренера "орлів" Шенола Гюнеш.

Турецька федерація футболу (TFF) покарала "Фенербахче" трьома матчами без глядачів і оштрафувала на один мільйон турецьких лір за підсумками того, що сталося. Також було вирішено, що матч повинен був бути дограний при порожніх трибунах.

Однак це рішення "Бешикташ" не влаштувало, і в зв'язку з цим клуб відмовився оголосив про відмову брати участь в дограванні.

Згідно з регламентом турніру, тепер "Фенербахче" автоматично вийде в фінал турніру, де зіграє з "Акхісар".