ua en ru

Берлусконі госпіталізований через проблеми з серцем

Берлусконі госпіталізований через проблеми з серцем Фото: колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі

Імовірно, причиною нездужання могла стати перевтома через підготовки до муніципальних виборів

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі доставлений в лікарню в Мілані з-за проблем з серцем, життя політика нічого не загрожує. Про це заявив офіційний представник італійського політика, передає видання Corriere Della Sera.

Наголошується, напередодні 79-річний Берлусконі провів кілька годин в тій же лікарні. Імовірно, причиною нездужання могла стати перевтома через підготовки до муніципальних виборів, які пройшли в Італії минулої неділі.


Берлусконі чотири рази займав посаду голови Ради міністрів Італії і вважається одним з найбагатших людей країни. Він очолює найбільшу праву партію країни "Вперед, Італія".

Сільвіо Берлусконі також є власником ряду банків і засобів масової інформації, власником футбольного клубу "Мілан" і контрольного пакета акцій компанії Fininvest.

Нагадаємо, у березні Апеляційний суд Мілана (Італія) засудивина колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, віце-президента компанії Mediaset П'єра Сільвіо Берлусконі до 14 місяців тюремного ув'язнення у справі про фінансові махінації.