ua en ru

Біля берегів Африки розбився український вантажний літак, є постраждалі

Біля берегів Африки розбився український вантажний літак, є постраждалі Фото: літак Ан-74 (Юрій Лавренюк Facebook)

За попередньою інформацією, причиною аварії було попадання птахів у двигун літака

На острові Сан-Томе і Припсипи в Центральній Африці при зльоті розбився український вантажний літак Ан-74. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк Facebook.

"Годину тому, при зльоті з острова Сан-Томе (Сан-Томе і Припсипи) зазнав аварії вантажний літак Ан-74 української авіакомпанії Air CAVOK. Попередня інформація, це попадання зграї птахів в правий двигун під час зльоту. Всі члени екіпажу живі, але отримали травми. Тримаємо ситуацію на контролі", - повідомив Лавренюк.

Дощовий суботній день продовжується... Годину того, при злеті з острова Сан-Томе(Сан-Томе і Припсіпі) зазнав аварії вант...

Опубліковано Юрієм Лавренюком 29 липня 2017 р.

Нагадаємо, в середу, 26 липня 2017 року, в північній частині пустелі в Малі зазнав аварії німецький військовий вертоліт, який працює з миротворчою місією Організації Об'єднаних Націй в Малі. Даних про потерпілих не було, про причини події також не повідомлялося.

Як було відомо раніше, кількість загиблих в результаті аварії військово-транспортного літака KC-130 в Сполучених Штатах Америки (США), в штаті Міссісіпі, у понеділок, 10 липня, зросла до 16 осіб.