ua en ru

Бенкендорф: За 30 днів сайт Першого національного телеканалу переглядають понад 660 тис. унікальних користувачів

Одним з найбільш значних досягнень НТКУ за 2011 р. - розвиток сайту Першого національного телеканалу. Як розповів в інтерв'ю РБК-Україна генеральний директор Національної телерадіокомпанії України (НТКУ) Єгор Бенкендорф, за місяць сайт переглядають понад 1 млн користувачів Інтернету.

«На сайт «Першого Національного» заходять в 50-100 тис. раз більше. На сьогоднішній день дивимося - п'ята позиція. За 30 днів - 1 млн 825 користувачів, з них унікальних - 661 тис. 700. Раніше сайт за п'ять років стільки не збирав, скільки зараз за місяць. На сайті є всі новини, з сурдоперекладом, програми з сурдоперекладом. Причому можна повноцінно дивитися сайт на iphone, ipad, отримувати онлайн-трансляцію з сайту», - сказав Бенкендорф.

За його словами Інтернет поки прибутку не приносить, але вже окупається: «Хочеться, щоб сайт займав перше місце, щоб хоча б 200 тис. відвідувачів на день заходило. Тобто, 6 млн на місяць. Інтернет наразі прибутку не приносить, але сам себе окупає. Він робиться внутрішніми силами, на ентузіазмі. І, на жаль, поки немає ресурсів простимулювати це хороше починання".