ua en ru

Білий дім підтримав звинувачення Ізраїлю на адресу Ірану

Білий дім підтримав звинувачення Ізраїлю на адресу Ірану Фото: Білий дім (nsf.gov)

У США заявили, що наведені факти про ядерну програму узгоджуються з тим, що їм "давно відомо"

У Сполучених Штатах заявили, що заява Ізраїлю про розробку ядерної зброї Іраном, узгоджується з інформацією США. Про це йдеться в повідомленні на сайті Білого дому.

"Сполучені Штати знають інформацію, щойно випущену Ізраїлем, і продовжують уважно її вивчати. Ця інформація дає нові й переконливі відомості про зусилля Ірану з розробки ядерної зброї", - заявили в Білому домі.

У Адміністрації президента США також додали, що наведені Ізраїлем факти узгоджуються з тим, що "давно відомо Сполученим Штатам".

"У Ірану є повноцінна таємна ядерна програма, яку він намагався, але не зміг приховати від усього світу і від своїх власних громадян. Іранський режим показав, що він буде використовувати руйнівну зброю проти своїх сусідів та інших. У Ірану ніколи не повинно бути ядерної зброї", - заявили в Білому домі.

Нагадаємо, 30 квітня ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що розвідка Ізраїлю має інформацію про таємну ядерну програму Ірану, і може надати "нові переконливі докази" того, що Іран приховував свої ядерні амбіції.