ua en ru

Білоруська залізниця призупинила продаж квитків на потяги в повідомленні з Україною з 30 березня

Білоруська залізниця тимчасово призупинила продаж квитків на потяги в повідомленні з Україною відправленням з 30 березня. Про це йдеться в повідомленні залізниці.

"У зв'язку з офіційною інформацією адміністрації залізниць України про тимчасове призупинення продажу проїзних документів на пасажирські поїзди, в тому числі міжнародні, Білоруська залізниця призупинила реалізацію проїзних документів на поїзди в повідомленні з Україною відправленням з 30 березня", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, це викликано тим, що в Україні поки не ухвалене остаточне рішення про перехід в березні на літній час і може виникнути необхідність коригування розкладу міжнародних поїздів.

В даний час не можна придбати квитки на потяги відправленням з 30 березня в прямому сполученні з Україною, а також на деякі склади, які курсуватимуть з 29 березня по Білоруській залізниці транзитом через Україну в Росію.

"Після того як українська сторона прийме рішення про перехід на літній час, продаж квитків відновиться", - відзначає Білоруська залізниця.

Нагадаємо, ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) також тимчасово призупиняє продаж квитків на пасажирські поїзди далекого прямування в повідомленні з Україною відправленням з Росії з 30 березня ц.р.

Читайте також: "Укрзалізниця" змінила з 18 лютого розклад руху поїздів Hyundai сполученням Київ-Донецьк