ua en ru

У Білому домі заявили, що намагаються співпрацювати з РФ щодо Сирії й КНДР

У Білому домі заявили, що намагаються співпрацювати з РФ щодо Сирії й КНДР Фото: Сара Сандерс (webscrssnshot YouTube/US News Today)

Зі слів Сари Сандерс, російсько-американські відносини залежать від того, буде Росія "поганим чи хорошим гравцем"

Сполучені Штати Америки продовжують спроби працювати з Росією з питань, пов'язаних із Сирією і КНДР. Про це заявила під час брифінгу представник Білого дому Сара Сандерс, передає телеканал CBS.

Так, зі слів Сандерс, у російсько-американських відносинах "багато що залежить від Росії", а саме - буде вона "поганим чи хорошим гравцем" і який "тип відносин хоче мати".

"Ми намагаємося продовжувати працювати з ними (Росією, - ред.) у питаннях, дуже важливих для національної безпеки, як Сирія і Північна Корея", - сказала представник Білого дому у відповідь на запитання журналіста про ставлення адміністрації Трампа до Росії.

Нагадаємо, раніше радник президента США з питань національної безпеки Герберт Макмастер заявив, що Дональд Трамп готовий співпрацювати з Москвою в питаннях, що становлять спільний інтерес.

Крім того Трамп дав "чіткі установки" щодо України та Росії, відзначивши, що антиросійські санкції, запроваджені через агресію в Україні, мають свій вплив не лише в економічній сфері, але й у політичній.