ua en ru

У Білому домі створять штаб для роботи по слідству про зв'язки Трампа з РФ, - Reuters

У Білому домі створять штаб для роботи по слідству про зв'язки Трампа з РФ, - Reuters Фото: у Білому домі почнуть активну роботу по вивченню зв'язків Трампа з РФ

Штаб буде співпрацювати з Мін'юстом і реагувати на витоки інформації з адміністрації президента США в ЗМІ

В Білому домі планується створити спеціальний "оперативний штаб", який співпрацюватиме з Мін'юстом США з розслідування передбачуваних зв'язків президента США Дональда Трампа з Росією. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на джерела в адміністрації президента США.

За словами джерел, після повернення Трампа з його першого закордонного турне, його команда поповниться "досвідченими професіоналами", зокрема, юристами і колишніми менеджерами його виборчої кампанії.

Також "оперативний штаб" буде реагувати на численні витоки інформації з адміністрації президента США в ЗМІ.

До складу нового підрозділу увійдуть зять і радник Трампа Джаред Кушнер, а також радник президента США з стратегічних питань Стівен Беннон, колишній менеджер його передвиборного штабу Корі Левандовскі.

Як зазначає агентство, посилаючись на NBC News і The Washington Post, зять Трампа Джаред Кушнер також потрапив під увагу Мін'юсту через зустрічі, які він провів з головою Зовнішекономбанку Сергієм Горьковым і російським послом Сергієм Кисляком.

Тим часом у Білому домі поки відмовилися коментувати цю інформацію Reuters.

Нагадаємо, ФБР перевірить зятя Трампа у справі про зв'язки з РФ.