ua en ru

У Білому домі перевіряють телефони співробітників через витік інформації в ЗМІ, - Politico

У Білому домі перевіряють телефони співробітників через витік інформації в ЗМІ, - Politico Фото: Шон Спайсер ініціював проведення випадкових перевірок телефонів співробітників Білого дому

Прес-секретар Трампа Шон Спайсер провів закриту зустріч з співробітниками Білого дому

Прес-секретар Дональда Трампа Шон Спайсер розпорядився провести випадкові перевірки телефонів співробітників Білого дому через витік інформації в ЗМІ. Про це повідомляє Politico, посилаючись на джерела в вашингтонської адміністрації.

Як повідомили співрозмовники агентства, після того, як минулого тижня в ЗМІ з'явилася інформація з закритої наради співробітників прес-служби Білого дому, Спайсер викликав усіх присутніх на заході для проведення бесіди.

Також повідомляється, що при вході в кабінет Спайсер співробітники повинні були здати на перевірку свої телефони, щоб довести, що їм нема чого приховувати. У кабінеті Спайсера також були присутні юристи.

Під час екстреної зустрічі Спайсер нагадав, що, згідно з американським законодавством, співробітникам адміністрації заборонено користуватися мобільними додатками, які шифрують і автоматично видаляють надіслані повідомлення.

Також прес-секретар Білого дому пригрозив своїм підлеглим "великими проблемами", якщо витоки знову повторяться.

Нагадаємо, Трамп звинуватив ФБР в нездатності зупинити витік інформації.