ua en ru

У Білого дому є докази фальсифікацій на виборах президента, - радник Трампа

У Білого дому є докази фальсифікацій на виборах президента, - радник Трампа Фото: радник президента США Стівен Міллер розповів про фальсифікації на виборах у США

Стівен Міллер стверджує, що на виборах у США голосували померлі люди і ті, у кого немає громадянства

У адміністрації президента Сполучених Штатів Дональда Трампа є докази фальсифікацій виборах, якы пройшли в країні 8 листопада. Про це повідомив радник американського президента Стівен Міллер у інтерв'ю ABC.

"Білий дім надав величезну кількість доказів щодо обману виборців, те, що голосували люди, зареєстровані більш як в одному штаті", - сказав Міллер.

Він повідомив, що на виборах президента голосували померлі люди, а також ті, у кого немає громадянства США.

"Це факт, і ви не будете заперечувати, що є величезна кількість людей, які не є громадянами країни, чиї голоси були зареєстровані на виборах", - підкреслив радник президента США.

Він назвав те, що відбувалося на виборах, "скандалом" і, на його думку, "країна повинна бути в розпачі" через те, що на виборах голосують люди, які не мають на це права.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп мав намір уповноважити віце-президента Майкла Пенса розслідувати фальсификації, допущені на виборах президента.