ua en ru

У Бельгії затримали чотирьох причетних до підриву бомби на вокзалі в Брюсселі

У Бельгії затримали чотирьох причетних до підриву бомби на вокзалі в Брюсселі Фото: вибух у Брюсселі (http://deredactie.be)

Причетних до теракту на вокзалі у Брюсселі затримали після серії обшуків

У Бельгії затримали чотирьох причетних до підриву бомби на Центральному вокзалі Брюсселя 20 червня 2017 року, передає Reuters з посиланням на представників слідства.

Повідомляється, що правоохоронні органи провели обшуки в різних районах Брюсселя, включаючи район Моленбеек, де, за даними федеральних прокурорів, проживав 36-річний терорист-смертник Осама Заріух. Очікується, що сьогодні суд візьме під варту чотирьох причетних до підриву бомби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Брюсселі на вокзалі після вибуху застрелили чоловіка. Зокрема, чоловік, який привів у дію вибуховий пристрій, був відразу ж нейтралізований військовослужбовцями, які в той час перебували в будівлі вокзалу. Пізніше інцидент на вокзал Брюсселя кваліфікували як теракт. На терористі, за попередніми даними, був пояс смертника. Також повідомлялося, що в результаті швидкого знешкодження терориста вдалося уникнути більш потужного вибуху.