ua en ru

У Бельгії у місцевих виборах вперше беруть участь єгиптяни

У Бельгії у місцевих виборах вперше беруть участь єгиптяни Фото: передвиборні листівки кандидатів у Брюсселі (twitter.com/brusselsobserve)

Також кандидатами на місцевих виборах у Бельгії зареєструвалися уродженці Іраку та Алжиру

У Бельгії в неділю, 14 жовтня, проходять місцеві вибори, в яких вперше беруть участь чеверо єгиптян в якості кандидатів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Brussels Observer.

Крім того, вперше в історії відразу чотири єгиптянина балотуються на вибори в будь-яку країну. Крім єгиптян в бельгійський місцевих виборах беруть участь іракці, алжирці та індійці.

Бельгійці, громадяни ЄС, які отримали право голосу в 1999 році, а також громадяни, які не є громадянами ЄС, але які проживали в Бельгії не менше п'яти років, візьмуть участь в голосуванні за своїх наступних муніципальних та районних представників.

Нагадаємо, нещодавно в США за підготовку до самопідриву у Вашингтоні в день проміжних виборів, 6 листопада, був заарештований житель штату Нью-Йорк Пол Розенфілд. За словами заарештованого, таким чином він збирався висловити протест виборів за жеребом.