ua en ru

У Білорусі заблокували одне з видань через "заборонену інформацію"

У Білорусі заблокували одне з видань через "заборонену інформацію" Фото: Білорусь (facebook.com/GpkGovBY)

Таке рішення було прийнято за результатами моніторингу ресурсу

У Білорусі заблокували інформаційний ресурс "Білоруський партизан" через "заборонену інформацію". Про це повідомляє пресс-служба Міністерства інформації Республіки Білорусь.

"В рамках здійснення контролю за дотриманням законодавства про засоби масової інформації Міністерством інформації Республіки Білорусь на підставі підпункту 1.2 пункту 1 статті 51 Закону Республіки Білорусь "Про засоби масової інформації" прийнято рішення про обмеження доступу до інформаційного ресурсу belaruspartisan.org", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, таке рішення було прийнято за результатами моніторингу ресурсу, в ході якого було виявлено "систематичне порушення законодавства про засоби масової інформації".

"На зазначеному інформаційному ресурсі, розміщеному за межами національного сегмента мережі Інтернет, регулярно розміщуються матеріали, в яких міститься заборонена інформація", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що єгипетська влада заблокувала сайт міжнародної правозахисної організації Human Rights Watch (HRW) після повідомлення про тортури.