ua en ru

БПП розраховує провести перше засідання нової Ради до кінця листопада

Партія "Блок Петра Порошенко" пропонує провести перше пленарне засідання новообраної Верховної Ради України VIІI скликання ще до кінця листопада цього року.

Партія "Блок Петра Порошенко" пропонує провести перше пленарне засідання новообраної Верховної Ради України VIІI скликання ще до кінця листопада цього року. Про це заявив представник партії Віталій Ковальчук.

"Блок Петра Порошенко" ще раз підкреслює, що робота новообраної Верховної Ради має розпочатися в максимально стислі терміни, вже до кінця листопада поточного року", - заявив він.

Він зазначив, що БПП звертається до голови Верховної Ради VIІ скликання Олександру Турчинову з пропозицією скликати перше засідання депутатської групи з організації першої сесії Верховної Ради нового скликання.

За його словами, партія "Блок Петра Порошенко" звертається до всіх обраних депутатів якомога швидше вирішити питання звільнення з попереднього місця роботи, несумісної зі статусом народного депутата, а також просить Центральну виборчу комісію не затягувати з реєстрацією нардепів.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман прогнозував початок роботи нового складу Верховної Ради України приблизно з 1 грудня 2014 р.