ua en ru

Байден і прем'єр Естонії обговорили надання додаткової фіндопомоги Україні для реформ

Байден і прем'єр Естонії обговорили надання додаткової фіндопомоги Україні для реформ
Віце-президент США Джо Байден на зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Тааві Рийвасом в Білому домі 10 грудня домовилися про важливість надання додаткової фінансової допомоги Україні для реалізації реформ.

Віце-президент США Джо Байден (на фото) на зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Тааві Рийвасом в Білому домі 10 грудня домовилися про важливість надання додаткової фінансової допомоги Україні для реалізації реформ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Білого дому.

"Лідери двох країн домовилися про важливість надання додаткової фінансової підтримки Україні, щоб новий уряд міг підтримувати економічну стабільність в якості реалізації необхідних реформ, і про важливість продовження санкційного тиску на Росію за порушення суверенітету і територіальної цілісності України, включаючи озброєння проросійських сепаратистів на сході України і умисне порушення міжнародного кордону України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, у бюджеті США на 2015 р. передбачено 112 млн дол. військової та 140 млн економічної допомоги Україні.