ua en ru

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів Фото: Мессі вирішив результат першого матчу

РБК-Україна провело онлайн-трансляцію матчу Ліги Чемпіонів

У повторному півфіналі Ліги Чемпіонів "Баварія" зуміла обіграти "Барселону", але у фінал турніру пройшли саме каталонці.

12 травня, 21:45
Мюнхен, "Альянс Арена"
Баварія - Барселона, 3:2
Гол: Бенатья, 7, Левандовски, 59, Мюллер, 73 - Неймар, 15, 29
Баварія:
Нойер, Бернат, Боатенг, Бенатья, Рафінья, Алькантара, Алонсо, Швайнштайгер, Лам, Левандовскі, Мюллер
Барселона: тер Штеген Альба, Маскерано, Піке, Дані Алвес, Іньєста, Бускетс, Ракітіч, Неймар, Суарес, Мессі

Кінець матчу

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Мартінес і Гетце вийшли замість Швайнштайгера і Мюллера.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Педро грубо підкотився під Рафинью.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів81 хв. Алонсо порушив правила на Педро в центральному колі.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Левандовскі занадто завзято сперечався з суддею.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Мюллер відмінно б'є з-за штрафної у дальній кут після скидки від Швайні! Баварія виходить вперед!

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів71 хв. А у Барси Матьє виходить замість Ракітіча.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Роде виходить на місце Лама.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Ракітіч збиває Левандовскі

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Зрівнює рахунок Баварія! Алонсо знайшов на лінії штрафного Левандовскі, той прибрав захисника і пробив точно під штангу!

55 хв. Трохи активізувалася Баварія. Почали виходити у них проходи по флангах і дальні паси.

50 хв. Довго тримається м'яч у Баварії. Але реальної загрози каталонці не дозволяють створити.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Перша заміна - Педро замість Суареса.

Стежимо за другою половиною гри

Перерва

45+2 хв. Тьяго Алькантра отримує "гірчичник".

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів41 хв. Рафінья грубо зіграв в атаці.

40 хв. О, як! Левандовскі потужно пробив з центру штрафного, тер Штеген зреагував. М'яч покотився в кут воріт, але голкіпер встиг вибити його з лінії!

35 хв. І знову Барса повністю почала диктувати умови.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів29 хв. НЕЙМАР! Суарес забіг у штрафну суперника, перекинув м'яч через захисників на Неймара і той точно пробив у ближній кут!

27 хв. Левандовскі небезпечно бив при вході в штрафну, але тер Штеген дістав удар!

24 хв. Намагається щось придумати Баварія, але Барса добре сушить гру.

20 хв. Спокійно тримається м'яч у Барси.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів15 хв. Неймар вбіг до штрафного майданчика разом з Суаресом, коли той вийшов на Нойєра, отримав м'яч і відправив снаряд у сітку!

12 хв. Мюллер відмінно віддав Левандовскі в штрафну, але той завозився з м'ячем і йому не дали пробити.

Баварія - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів7 хв. Виходить вперед Баварія! Бенатья після подачі кутового стрибнув вище за всіх і точно пробив головою!

6 хв. Відповідь в контратаці Баварії - Алькантра бив після прострілу Мюллера, але влучив м'ячем у Піке.

4 хв. Після дальнього пасу Ракітіч виявився один у штрафному, пробив, але Нойер дістав удар хорвата.

Поєдинок стартував

Після великої перемоги на "Камп Ноу" в першому матчі з "Баварією" (3:0) "Барселона" знаходиться в кроці від восьмого для себе фіналу Кубка європейських чемпіонів. "Баварія" трималася в Барселоні до 77-ї хвилини, але два голи Ліонеля Мессі перевернули все з ніг на голову, а потім аргентинець видав ще і результативний пас на Неймара в компенсований час.

"Барселона" спробує здобути свою першу перемогу в Мюнхені, де "Баварія" виграла всі п'ять попередніх поєдинків у цій Лізі чемпіонів УЄФА. "Баварія" постарається вийти в свій 11-й фінал.

У єврокубках "Баварія" десять разів проходила далі після поразки в першому матчі на виїзді. В останній раз це відбулося в 1/4 фіналу, коли мюнхенці взяли переконливий реванш у "Порту". В 11 подібних випадках "Баварія" вилітала з єврокубків, у тому числі - у восьми з 11 останніх. Протистояння з "Порту" став першим, коли мюнхенцям вдалося пройти в турнірах УЄФА далі після поразки з різницею у два чи більше м'ячів. До цього в чотирьох подібних випадках вони сходили з дистанції.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола:

"Ми раді грати у півфіналі. Поступаємося з рахунком 0:3 кращої команди Європи за останні 15 років. Насамперед, ми повинні добре оборонятися, а далі вже буде видно, як розвивається гра. Ніколи не знаєш, що може статися. У Барселоні протягом 77 хвилин рахунок був 0:0. Звичайно, ми повинні забивати голи. Повинні скористатися кількома гольовими моментами, які ми, судячи з усього, отримаємо. Гра покаже, що ми зможемо зробити. Не припускали, що обіграємо з таким великим рахунком "Порту" чи "Шахтар". Треба зберігати спокій, адже ми можемо зробити все необхідне за 20-25 хвилин".

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке:

"Так, у грі на контратаках нам дійсно немає рівних. Якщо так сказав Пеп, то нам залишається тільки з цим погодитися. Звичайно, ми не хочемо божевільного сценарію. Хочемо встановити контроль над м'ячем і створювати небезпечні моменти, але те ж саме можна сказати і про "Баварію". Нам потрібно знайти правильний баланс між атакою і обороною. Якщо ми будемо тільки захищатися, то ніяк не зможемо забити".