ua en ru

"Батьківщина" висунула 4 тис. кандидатів на вибори в об’єднаних громадах

"Батьківщина" висунула 4 тис. кандидатів на вибори в об’єднаних громадах Фото: Юлія Тимошенко

«Батьківщина» візьме участь у місцевих виборах об’єднаних громад, які відбудуться в грудні, і має всі шанси перемогти. Про це лідер партії Юлія Тимошенко наголосила на Всеукраїнському селянському вічі, де зібралося близько 10 тисяч учасників з усієї України.

Під час віча також відбувся з’їзд з ухвалення рішення про участь партії «Батьківщина» у виборах об’єднаних громад. «Ми сьогодні йдемо в бій, ми сьогодні йдемо перемагати!» – заявила у виступі Юлія Тимошенко.

Голова партії уточнила, що вибори відбуватимуться 11 та 18 грудня і «Батьківщина» висуває більше 4 тисяч кандидатів у депутати та 184 кандидати на посади міських голів.

Лідер «Батьківщини» запевнила присутніх, що в партії є всі шанси на перемогу, на відміну від провладних партій, які руйнують країну.

«Ніякого самовисування. Ми будемо брати відповідальність! Ми йдемо служити громаді! Ми йдемо служити людям!» – запевнила Юлія Тимошенко.

Голова партії пообіцяла, що вся команда «Батьківщини» працюватиме на перемогу, а вона сама побуває у кожній області, де відбуватимуться вибори до об’єднаних громад.

«Сьогодні прийшов час бути сильнішими. У цьому залі сидять не просто члени партії «Батьківщина», селяни, аграрії. Тут – армія, яка має віру і любов у серці і яка має місію вибороти Україну для нашої нації, для наших дітей, батьків, родин. Це не вибори – це боротьба на захист країни. Це як внутрішнє АТО – війна проти мафії», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Пропозицію висунути більше 4 тисяч кандидатів у депутати об’єднаних громад та понад 180 кандидатів у мери делегати з’їзду підтримали одностайно.