ua en ru

"Батьківщина" звозить до Києва мітингувальників за гроші "Опоблоку", - нардеп

"Батьківщина" звозить до Києва мітингувальників за гроші "Опоблоку", - нардеп Фото: Вадим Кривенко

Партія "Батьківщина" планує провести у вівторок в Києві акцію протесту фейкових "ошуканих вкладників" для дестабілізації ситуації в країні та домогтися таким чином проведення дострокових парламентських виборів. Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Вадим Кривенко у суботу в ефірі одного з телеканалів.

Відповідаючи на запитання, кому сьогодні вигідні позачергові вибори, народний депутат відповів, що про це щодня говорять кілька політичних сил - "Опозиційний блок" і партія "Батьківщина".

"Ці політичні сили постійно кажуть, що "нам потрібні позачергові парламентські вибори і будемо цього домагатися всіма засобами, в тому числі за допомогою "вулиці", - наголосив Кривенко.

"Я вчора був у Житомирі і там дізнався таку інформацію, що на цей вівторок партія "Батьківщина" дала команду своїй житомирській обласній партійній організації підготувати і вивезти в Київ 500 чоловік, начебто "ошуканих вкладників… Зрозуміло, що це не будуть ніякі ошукані вкладники, це будуть партійці, які за гроші поїдуть в Київ. Там будуть десятники, сотники, які будуть ними керувати і т.д. Але найцікавіше, що гроші на фінансування цієї поїздки дає депутат обласної ради від "Опозиційного блоку", - заявив народний депутат.

За словами Вадима Кривенка, наразі очевидно, що "Опозиційний блок" і "Батьківщина" працюють разом з ФСБ.

"У кожного з них може бути своя мета: хтось хоче прийти до влади, хтось хоче розвалити країну, але шлях один – це дестабілізація ситуації і вихід на позачергові парламентські вибори. От так разом вони і працюють", - зауважив він.

Кривенко наголосив, що сьогодні не можна допустити позачергові вибори, бо це буде "смерть для країни".

"Це не закінчиться тільки парламентськими виборами, це будуть і президентські вибори. Бо ці дві політичні сили – Тимошенко і Опоблок – хочуть реалізувати свою давню мету: розділити країну на двох", - резюмував Вадим Кривенко.