ua en ru

"Батьківщина" спростувала інформацію щодо бізнесу сім'ї Тимошенко

"Батьківщина" спростувала інформацію щодо бізнесу сім'ї Тимошенко Фото: Юлія Тимошенко (facebook.com/YuliaTymoshenko)

За даними "Батьківщини", Тимошенко та члени її сім’ї ніколи не мали стосунку до ломбардного бізнесу

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та члени її сім’ї ніколи не мали стосунку до ломбардного бізнесу. Про це йдеться в офіційній заяві "Батьківщини", опублікованій на сайті політсили.

"Ми вкотре спостерігаємо навмисну спробу кинути тінь на репутацію лідера "Батьківщини" та дискредитувати перед людьми впливового опозиційного політика. Аби довести, що поширена в деяких ЗМІ інформація – це абсолютна брехня, ми будемо подавати відповідні позови до суду", - заявили в "Батьківщині".

Також у політсилі заявили, що мета "брудних замовних матеріалів" проти Тимошенко - "очорнити" її репутацію.

"Звертаємо увагу на те, що в Україні спостерігається безпрецедентна боротьба з опозиційними політиками, які незгодні з позицією нинішньої влади. Використання брудних інформаційних технологій та поширення неправдивої інформації є зайвим тому підтвердженням", - йдеться у заяві.

"Ще раз наголошуємо: ні Юлія Тимошенко, ні члени її родини ніколи не володіли жодними ломбардами", - додали у "Батьківщині".

Нагадаємо, раніше програма "Наші гроші з Денисом Бігусом" повідомляла, що родина Тимошенко заробляє на мережі ломбардів через офшори.