ua en ru

Барселона - Севілья: В матчі за Суперкубок УЄФА перемагають каталонці

Барселона - Севілья: В матчі за Суперкубок УЄФА перемагають каталонці Фото: Барселона - Севілья

А Коноплянка відзначився голом

У Тбілісі відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому зійшлися іспанські "Барселона" і "Севілья". Поєдинок було зіграно 11 серпня.

Вже в перші 16 хвилин обидві команди забили три голи. При чому, всі були відправлені прямими ударами зі штрафних. Спочатку відзначився Банега, на що двома влучними пострілами відповів Мессі. Під кінець тайму Суарес віддав на Рафинью, який збільшив відрив від "Барселони".

Для каталонців все стало ще більш безхмарно, коли на початку другого тайму Суарес спокійно забив четвертий м'яч зі штрафної. Тим не менш, "Севілья" зуміла піднятися. Спочатку Рейес замкнув подачу з флангу після контратаки севільців. Потім Гамейро заробив і точно реалізував пенальті. А далі на полі з'явився Євген Коноплянка і, замкнувши простріл на лівій стійці, перевів матч в овертайм.

На додатковий час командам явно не вистачало сил. Але під кінець, коли справа вже підходило до серії пенальті, Бету невдало відбив повторний удар Мессі прямо на Педро, чий гол і приніс "Барселоні" перший у сезоні трофей.

Нагадаємо, на сайті РБК-Україна пройшла онлайн-трансляція матчу "Барселона" - "Севілья".

Барселона - Севілья 5:4
Голи:
Мессі, 7, 16, Рафінья, 44, Суарес, 52, Педро, 115 - Банега, 3, Рейєс, 57, Гамейро, 72 (з пенальті), Коноплянка, 81
Барселона: тер Штеген, Алвес, Піке, Маскерано (Педро, 90+4), Матьє, Іньєста (Серхі Роберто, 63), Бускетс, Ракітіч, Мессі, Суарес, Рафінья (Бартра, 78)
Севілья: Бету, Коке, Рамі, Крыховяк, Тремулінас, Іборра (Маріано, 80), Крон-Делі, Рейес (Коноплянка, 68), Банега, Витоло, Гамейро (Іммобіле, 80)