ua en ru

Бальчун може призначити керівником Придніпровської залізниці помічника втікача Лебедєва, - ЗМІ

Бальчун може призначити керівником Придніпровської залізниці помічника втікача Лебедєва, - ЗМІ В УЗ можуть відбутись кадрові зміни

Керівником стратегічної прифронтової залізниці можуть призначити Миколу Кужавського

Керівник "Укрзалізниці" Войцех Бальчун хоче призначити керівником Придніпровської залізниці Миколу Кужавського, який офіційно працював помічником колишнього народного депутата від Партії регіонів, а потім міністра оборони Павла Лебедєва. Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на список майбутніх керівників, яких лобіює Бальчун.

Зазначається, що на правлінні "Укрзалізниці" нові керівники регіональних залізниць будуть призначені в понеділок.

Як зазначає видання, робота Лебедєва призвела до повної втрати обороноздатності України в 2014 році. Сам Лебедєв втік до Криму.

За даними "Еспресо", Одеську залізницю має очолити В'ячеслав Єрьомін. У ЗМІ є інформація про те, що його дружина працює в компанії "Вертикаль груп", яка безпосередньо співпрацює з одеською залізницею.

Крім того, пише видання, Південно-західну залізницю має очолити людина, близька до Василя Хмельницького Григорій Бевз. Донецьку залізницю має очолити Сергій Бугайов, якого, за даними джерел "Еспресо", лобіює заступник Бальчуна Микола Нємцов.