ua en ru

В Балаклії зареєстрували майже 4 тис. жителів, постраждалих внаслідок вибухів боєприпасів

В Балаклії зареєстрували майже 4 тис. жителів, постраждалих внаслідок вибухів боєприпасів Фото: Балаклія (kharkivoda.gov.ua)

Понад 3 тис. жителів Балаклії звернулися в міськраду за матеріальною допомогою

В Балаклії (Харківська область) зареєстрували майже 4 тис. жителів, постраждалих внаслідок вибухів на складі боєприпасів 23 березня 2017 року. Про це заявив мер Балаклії Іван Столбовий, повідомляє прес-служба Харківської обласної адміністрації.

Так, Столбовий повідомив, що в список громадян, які постраждали через вибухи на військовому арсеналі, були внесені 3 908 мешканців міста.

Наголошується, що з заявленого числа 3 109 жителів Балаклії звернулися в міськраду за матеріальною допомогою для відновлення житла.

Як повідомляється, на даний момент розглянуто 2 707 заяв на загальну суму 37 млн 175 тис. гривень.

"Ми впоралися з подоланням наслідків НС у стислі терміни і без суттєвих проблем...Ми отримали від уряду відповідні кошти і вже виконали практично всі роботи. Середня допомога постраждалим жителям склала близько 14 тис. гривень", - заявив Столбовий.

Нагадаємо, раніше голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична заявляла, що в Балаклії за 5 місяців виконано понад 90% відновлювальних робіт.