ua en ru

В Балаклії на 50% відновили газопостачання

В Балаклії на 50% відновили газопостачання Фото: 27 березня ДСНС вилучила в Балаклії 374 вибухонебезпечних предмета

Територію міста та прилеглих населених пунктів очищено від вибухонебезпечних предметів

За станом на 20:00 понеділка, 27 березня, в м. Балаклія на 50% відновлено газопостачання. Про це повідомляє ДСНС на своєму сайті.

"На 50% відновлено газопостачання м. Балаклія. З тимчасових евакуаційних пунктів м. Балаклія переміщено всіх евакуйованих", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в Штаб з НС надійшло 27 березня 45 заявок (від населення, яке повернулося в місто і виявило предмети, зовні схожі на ВНП в місцях, які були недоступні піротехнікам під час подворового обстеження).

"Всього з початку робіт вилучено 1 466 тис. вибухонебезпечних предметів, у тому числі 27 березня - 374 ВНП", - додали в ДСНС.

До виконання робіт з розмінування від ДСНС залучено 75 піротехніків і 27 одиниці спеціальної техніки (15 піротехнічних розрахунків).

"Місцевими органами влади організовано одноразове гаряче харчування жителів найбільш постраждалих районів м. Балаклія, здійснюється роздача продуктових наборів у двох стаціонарних і одному мобільному пунктах видачі гуманітарної допомоги", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, Балаклію підключили до системи теплопостачання.