ua en ru

У Бахмуті затримали бойовика, який організував викрадення двох правоохоронців у 2014 році

У Бахмуті затримали бойовика, який організував викрадення двох правоохоронців у 2014 році Фото: правоохоронні органи затримали раніше колишнього бойовика

У затриманого також знайшли зброю та боєприпаси

У Бахмуті правоохоронні органи затримали раніше судимого колишнього бойовика ДНР, який у 2014 році викрав двох співробітників Дебальцівського міського відділу поліції. Про це у Facebook повідомляє начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Цей "херой супердержави" з червня 2014 року орудував у "бойовій групі" на території Дебальцева: з автоматом "ніс службу" на блокпосту бойовиків. В одне з таких "чергувань" затриманий організував захоплення і незаконне позбавлення волі двох співробітників Дебальцівського міськвідділу поліції. Потім передав їх у "МГБ ДНР", - написав Аброськін.

У Бахмуті зловмисника упізнав один з викрадених їм співробітників.

Вчера в Бахмуте бывшие сотрудники Дебальцевского горотдела милиции узнали боевика "ДНР" - мужчину, 1975 года рождения, р...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 22 лютого 2017 р.

Повідомляється, що у затриманого також знайшли зброю та боєприпаси.

"Злочинне нутро дає про себе знати в усьому. Залишаючи лави бойовиків, цей "діяч" примудрився прихопити з собою арсенал зброї, який віддав куму на зберігання до кращих часів: револьвер, набої і гранати РДГ-5 із запалом", - повідомляє Аброськін.

Зазначено, що "покинувши лави бойовиків", зловмисник "розраховував загубитися в місті і жити, як ніби й не було його участі в ДНР". Зараз у відношенні затриманого проводяться слідчі заходи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала бойовика так званої "Донецької народної республіки" в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.