ua en ru

Азаров: Теракт в Дніпропетровську вигідний зацікавлених у дестабілізації ситуації в країні

Теракт в Дніпропетровську вигідний зацікавлених у дестабілізації ситуації в країні. Таку думку висловив прем'єр-міністр України Микола Азаров у своєму Facebook.

Вигідно тим силам, які зацікавлені в дестабілізації ситуації в країні, які діють за принципом "чим гірше, тим краще", ніж гірше простим людям від цієї ситуації, тим більше можна звинувачувати чинну владу і отримувати на це якісь дивіденди. Їм дуже не подобається, що вся країна нарешті почала виходити з кризи, в країні підвищуються пенсії, зарплати, стабільні ціни на продукти харчування, будуються підприємства і т.д.Їм треба зробити все, щоб життя в країні стала тривожної, щоб в країні був хаос і безлад, який ми з вами бачили кілька років тому. Але вони глибоко помиляються. Ми не допустимо ніякої дезорганізації, і країна буде і далі стабільно розвиватися, а поліпшення соціального захисту людей у нас було і буде стояти на першому місці", - підкреслив Азаров.

Нагадаємо, голова фракції " БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін висловив думку, що вибухи в Дніпропетровську можуть бути черговою хвилею переділу власності та сфер бізнесу.