ua en ru

Азаров привітав будівельників і ветеринарів з професійним святом

Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав будівельників та працівників ветеринарної медицини з нагоди професійних свят. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

У привітанні будівельників Азаров відзначив, що за їх безпосередньої участі будівельна галузь України стає "по-справжньому європейською за рівнем будівельних рішень, розробки і впровадження нових технологій"

"Переконаний, що українські сім'ї, які за час реалізації державних житлових програм змогли оселитися в нові помешкання, приєднуються до привітань, бо саме будівельники у тісній співпраці з державою зуміли реалізувати їх мрію про власне житло", - підкреслив прем'єр.

Також Азаров поздоровив працівників ветеринарної медицини, відзначивши, що їх професія - одна з найдавніших та найгуманніших.

"Своєю щоденною працею ви забезпечуєте охорону здоров'я тварин і стоїте на сторожі здоров'я людини, контролюючи якість продукції тваринного походження. Нині все більшого значення набуває підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільгосппродукції, відповідність світовим стандартам, забезпечення її просування на міжнародні ринки, тому на вас лежить велика відповідальність за втілення в життя вимог сьогодення", - зазначив Азаров.