ua en ru

Азаров доручив Захарченку підготувати проект рішення про допомогу постраждалим правоохоронцям

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку підготувати проект рішення про надання допомоги правоохоронцям, постраждалим під час масових заворушень.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку підготувати проект рішення про надання допомоги правоохоронцям, постраждалим під час масових заворушень. Таке доручення він дав сьогодні під час засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Одразу скажу, що держава належно оцінить мужність своїх громадян у погонах. А постраждалі, яких, на жаль, багато, і їх сім'ї отримають абсолютно всю необхідну допомогу і підтримку. Доручаю міністру внутрішніх справ підготувати проект рішення Уряду про надання такої допомоги з резервного фонду. Треба ретельно все врахувати: і лікування, і реабілітацію, і компенсацію збитків постраждалим правоохоронцям, і вирішення їх житлово-побутових проблем. Терміново вносьте цей проект на наступне засідання уряду", - сказав Азаров.

Крім того, він зазначив, що силовики внутрішніх військ під час заворушень "застосовують лише засоби стримування, і навалу бойовиків вдається стримувати".