ua en ru

Азаров доручив Вілкулу контролювати усунення аварій тепломереж

Контроль над усуненням аварій тепломереж доручено віце-прем'єр- міністру Олександру Вілкулу. Про це в ході засідання уряду заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово -комунального господарства запевняє, що підготовка житлових будинків, об'єктів соціальної сфери та бюджетних установ і організацій до роботи в осінньо-зимовий період фактично завершена. Загалом, підготовлено до роботи в зимових умовах 205 тис. житлових будинків, більше 20 тис. шкіл, 14 тис. дитячих садів, 7 тис. лікарень, 25 тис. котелень, 2 тис. водопровідних та 3 тис. каналізаційних насосних станцій, 243 водопровідних та 847 каналізаційних очисних споруд. Чекають на зимову роботу понад 6 тис. одиниць спеціалізованої техніки", - заявив Азаров.

"Тепло має бути не на папері, а в будинках, в школах, дитячих садах, лікарнях. Відповідальний за цей напрямок віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул. Він протягом всього опалювального сезону повинен координувати всі необхідні заходи для забезпечення людей теплом і водою", - підсумував прем'єр-міністр.