ua en ru

Азаров доручив обласним держадміністраціям створити громадські консультативні ради у справах інвалідів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив міністерствам і відомствам системно працювати з організаціями інвалідів, а облдержадміністраціям - створити громадські консультативні ради у справах інвалідів. Про це Азаров заявив у ході засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна

За словами Азарова, завданням громадських консультативних рад у справах інвалідів буде контроль та вдосконалення практичного втілення нової соціальної політики Президента і уряду, всіляко захищаючи права інвалідів.


"Я вважаю абсолютно неприйнятним, коли міністри, керівники відомств, голови адміністрацій навіть не знаходять часу, щоб поспілкуватися з представниками спільноти людей з обмеженими можливостями. Доручаю всім міністерствам і відомствам системно працювати з організаціями інвалідів. Ввести до складу громадських колегій представників організацій інвалідів. І слухати уважно. Я пообіцяв, що жодне рішення, яке категорично заперечують представники громадських організацій інвалідів, через уряд не пройде", - заявив Азаров.