ua en ru

Азаров доручив Грищенку і Табачнику забезпечити моніторинг ремонту шкіл

Прем'єр-міністр України Микола Азаров дав доручення віце-прем'єр міністру Костянтину Грищенко та міністру освіти і науки Дмитру Табачнику забезпечити моніторинг ремонту шкіл. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК Україна.

"У закладах початкової та середньої освіти закінчився навчальний рік. Тому настав час, щоб розгорнути потокові і капітальні ремонти в цих навчальних закладах. Тому доручаю Міністерству освіти і науки провести перевірку. До початку нового навчального року у нас не повинно залишитися жодної проблемної, а тим більше аварійної школи", - заявив він.

Азаров підкреслив, що вимагає вкрай відповідально поставитися до виконання цього завдання: "Тому доручаю віце-прем'єру Грищенко разом з міністром Табачником організувати постійний державний моніторинг ходу ремонту навчальних закладів".

За його словами, наприкінці серпня уряд традиційно заслухає підсумковий звіт про готовність до навчального року: "Ми дамо оцінку того, як виконано це надзвичайно важливе завдання".