ua en ru

Азаров: На бізнес форумі "Україна та партнери" була підписана 11 угод на загальну суму близько 500 млн євро

На бізнес форумі ABC: Ukraine & Partners ("Україна і партнери"), який проходив 13-14 червня в Києві, було підписано 11 угод на загальну суму близько 500 млн євро. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у ході засідання уряду, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"У рамках конференції відбулося підписання 11 угод з діловими партнерами загальною вартістю близько 500 млн євро: у сфері сільського господарства, машинобудування, сталого природокористування та збереження біоресурсів, IT-технологій та інфраструктури", - заявив Азаров.

Серед них, як зазначив прем'єр-міністр, - у сфері IT-технологій - партнерські угоди з компанією Intel. Також підписано партнерську угоду між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та американською компанією "АМАКО" - лідером новітніх агротехнологій та сільськогосподарської техніки та обладнання. Також Азаров відзначив підписання ліцензійної угоди про виробництво трамваїв між "Сіті Транс Груп ЛАЗ" французької Alston на суму 60 млн євро.