ua en ru

"Аякс" - "Манчестер Юнайтед": де дивитися матч

"Аякс" - "Манчестер Юнайтед": де дивитися матч Фото: "Аякс" - "Манчестер Юнайтед"

Де і коли почнеться гра

Амстердамський "Аякс" і англійський "Манчестер Юнайтед" в Стокгольмі зійдуться в рамках фінального поєдинку за кубок Ліги Європи. Онлайн-трансляція розпочнеться на РБК-Україна у 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". Букмекери вважають, що в даному поєдинку перевага на боці "червоних дияволів".

24 травня, 21:45
Стокгольм, стадіон "Френдс Арена"

alt

Протистояння "Аякс" - "Манчестер Юнайтед" відбудеться ввечері 24 травня, стартовий свисток поєдинку прозвучить в 21:45 за київським часом. Українські вболівальники можуть подивитися матч на каналі "Футбол 2".

Також матч у прямому ефірі також покажуть Англії по BT Sport Showcase, BT Sport 2, BBC Radio 5 Live, Німеччини - Sky Sport 1 HD, TeleClub Sport Live, SRF zwei, Угорщини - Digi Sport 1, Іспанії - beIN Sports Spain, Movistar +, Італії - MTV8, Sky Calcio 1, RSI La 2, Канаді - TSN1, TSN3, beIN Sports Canada, Нідерландах - Fox Sports 2, RTL 7, Польщі - TVP 1, Canal + Polska, Португалії - Sport TV1, SIC, США - ESPN Deportes Radio, Fox Sports 1 USA, Fox Soccer 2GO, futboTV і Франції - beIN Sport 1.

Нагадаємо, у зв'язку з жорсткими заходами безпеки УЄФА просить уболівальників прибути на "Френдс Арена" як можна раніше.