ua en ru

Автомайдан планує акції проти 25 осіб

Активісти Автомайдану мають намір провести низку акцій проти членів списку "героїв", складеного автомайданівцями, серед яких правоохоронці, прокурори і судді.

Активісти Автомайдану мають намір провести низку акцій проти членів списку "героїв", складеного автомайданівцями, серед яких правоохоронці, прокурори і судді. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив один з активістів Дмитро Булатов, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є список, і він стає дедалі більшим, за "героям". Я не можу сказати прізвища, але це дійсно ті "герої", які будуть "обласкані" нашими візитами. Це міліціонери, це прокурори, судді, це деякі інші люди. І ми будемо аргументувати, чому ми їдемо до того чи іншого "героя". Ми знаємо про них вже так багато. Ми знаємо про їх квартири, будинки, і не тільки в Україні. Однак ми не поїдемо за кордон. Хоча наші візити будуть масштабними і креативними", - сказав Булатов.

За його словами, майбутні акції щодо згаданих "героїв" кожен раз будуть повністю перебувати у рамках законності. Також він зазначив, що згаданий список налічує вже близько 25 осіб.

Зазначимо, раніше стало відомо, що міліція відкрила кримінальне провадження за фактом пікетування заміського будинку міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. Активісти Автомайдану провели свої акції біля будинку чиновника 26 грудня 2013 р. і 5 січня 2014 р.

Також 5 січня активісти Автомайдану провели акцію біля будинку міністра освіти і науки України Дмитра Табачника. Проте пізніше стало відомо, що насправді вони провели акцію під квартирою, яка не має ніякого відношення до глави Міносвіти.