ua en ru

В Австрії на заводі стався витік хімічних речовин, десятки постраждалих

В Австрії на заводі стався витік хімічних речовин, десятки постраждалих Фото: поліція Австрії (instagram.com-polizei_im_bild)

За попередніми даними, стався витік газоподібного хлору

В Австрії на заводі з виробництва крохмалю в комуні Ашах-ан-дер-Донау стався витік хімічних речовин, у результаті чого постраждали близько 40 осіб, передає APA.

Повідомляється, що інцидент стався на заводі Agrana. За попередніми даними, стався витік газоподібного хлору. В результаті події постраждали близько 40 осіб, всього з заводу евакуювали до 200 осіб. На місце прибули рятувальники і пожежники.

Нагадаємо, раніше в Австрії стався вибух на газовій станції, в результаті чого загинула одна людина і постраждали ще 21. Інцидент стався в Баумгартені, де знаходиться Центрально-європейський газовий хаб, який входить до трійки найбільших газорозподільних центрів у Європі та є міжнародним майданчиком для торгівлі газом.

В результаті вибуху роботу хаба було повністю зупинено. Газовий регулятор Австрії E-Control повідомив, що транзитні поставки в напрямку Італії, Словенії та Угорщини було припинено. В якості попередньої причини вибуху управління кримінальної поліції землі Нижня Австрія назвало технічну несправність.