ua en ru

Авіакомпанія Air Serbia заявила про відставку гендиректора

Авіакомпанія Air Serbia заявила про відставку гендиректора Фото: літак компанії Air Serbia (facebook.com/airserbia)

Дані Кондіч вирішив піти у відставку з особистих причин після 4,5 років роботи

Генеральний директор сербської державної авіакомпанії Air Serbia Дані Кондіч подав у відставку. Про це повідомляє прес-служба компанії на своєму сайті.

"Дані Кондіч вирішив піти у відставку з особистих причин після чотирьох із половиною років роботи на посаді генерального директора", - йдеться в повідомленні.

Тимчасово виконуючим обов'язки гендиректора призначено Дункана Найсміта, який зараз є головним фінансовим директором Air Serbia.

Як наголошується в повідомленні, авіакомпанія почала пошуки постійної заміни Кондіча, який закінчить свою роботу в кінці січня 2018 року.

Зазначено, що авіакомпанія Air Serbia раніше називалася JAT Airways. У серпні 2013 року JAT Airways і національна авіакомпанія Об'єднаних Арабських Еміратів Etihad Airways підписали угоду про стратегічне партнерство, в результаті якого 49% акцій JAT Airways перейшли компанії ОАЕ. Уряд Сербії при цьому зберіг 51% акцій JAT Airways. Авіакомпанія змінила свою назву на Air Serbia в жовтні 2013 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Тунісу тимчасово заборонила польоти авіакомпанії Emirates (ОАЕ) на території країни.