ua en ru

Авдіївський коксохім двічі за добу піддався обстрілу

Авдіївський коксохім двічі за добу піддався обстрілу

Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) сьогодні, 20 лютого, був двічі обстріляний. Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи Метінвест.

"Сьогодні, 20 лютого, двічі піддався артилерійському обстрілу Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) Групи Метінвест. Постраждали залізничний і автотранспортний цех підприємства. Жертв серед співробітників заводу немає. Вночі снаряди розірвалися на території залізничного цеху АКХЗ. Вибухова хвиля пошкодила повітряну лінію зв'язку, що порушило диспетчеризацію залізничного сполучення. До ранку заводчанам вдалося усунути пошкодження. Один із снарядів влучив у шляхопровід, який веде з території заводу до отвалам порід. Згоріло приміщення для охорони, в якому, за щасливим збігом обставин, на момент попадання снаряда не було людей", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що вранці снаряд потрапив в автомобільний парк підприємства.

"Осколки зрешетили 3 крана, 2 Зіла, 1 автовишку і інші автомобілі. Постраждав і особистий транспорт заводчан, який у момент обстрілу знаходився на автостоянці цеху. Два автомобіля повністю згоріли", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики вдень 13 лютого обстріляли н. п. Авдіївка, в результаті чого смертельне поранення отримала жінка.