ua en ru

Під Авдіївкою бойовики обстріляли власні позиції, - розвідка

Під Авдіївкою бойовики обстріляли власні позиції, - розвідка Фото: бойовики

Командування бойовиків планує звинуватити в обстрілі сили АТО

В районі населеного пункту Авдіївка Донецької області бойовики обстріляли власні позиції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"14 травня 2017 року ц. р. артилерійськими розрахунками 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК ЗС РФ під час провокаційного обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Авдіївка, через низький рівень підготовки особового складу, помилково були обстріляні свої позиції передових підрозділів полку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, командуванням полку приймаються заходи по звинуваченню сил АТО. Так, подібні випадки почастішали через поповнення підрозділів в ході ротації особовим складом, який фактично не має практичного військового досвіду і бажання виконувати службові обов'язки.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 15 травня У з'єднання об'єднаннях і частини...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, в ЛНР представники "козацьких формувань" відмовляються виконувати накази офіцерів Російської Федерації через розкрадання коштів.