ua en ru

Авдіївка більше доби залишається без світла

Авдіївка більше доби залишається без світла Фото: Авдіївка

Залучено 5 генераторів для подачі струму на об'єкти соціально-побутової сфери

Станом на ранок 23 квітня 2017 року централізоване електропостачання в місті Авдіївка Донецької області відсутнє. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

"Станом на 7:00 23 квітня централізоване електропостачання відсутнє. На Донецькій фільтрувальної станції електропостачання відновлено, вода населенню подається у звичайному режимі", - йдеться в сполучення.

Згідно з інформацією прес-служби, об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС. Для цих цілей залучено 5 генераторів різної потужності.

Крім того, вирішується питання щодо відновлення електропостачання. До аварійно-відновлювальних робіт залучено 10 осіб і 5 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 22 квітня 2017 року відбулося припинення електропостачання міста Авдіївка (близько 22 тис. жителів), Авдіївського коксохімічного заводу і Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою.

Відновлення електропостачання Авдіївки Донецької області неможливе через відсутність гарантій безпеки з боку незаконних збройних формувань окупованих районів Донбасу.