ua en ru

Аварія літака у Хмельницькій області: у ДСНС підтвердили кількість загиблих

Аварія літака у Хмельницькій області: у ДСНС підтвердили кількість загиблих Фото: аварія літака (pixabay.com)

Внаслідок падіння літака загинули двоє пілотів

Внаслідок аварії літака у Хмельницькій області загинули двоє пілотів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"29 вересня близько 12:30 у Красилівському районі поблизу с. Веселівка впав учбово-тренувальний військовий літак Л-39 який вилетів з військового аеродрому м. Старокостянтинів. Внаслідок падіння загинули двоє пілотів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці аварії працюють правоохоронці, карети "швидкої допомоги", підрозділ ДСНС - 1 од. техніки та 6 чоловік особового складу.

Крім того, у прес-службі Міністерства оборони України, повідомляють, що аварія літака Л-39 Повітряних сил Збройних сил України сталася близько 12:20 під час планових польотів. Наразі на місце катастрофи виїхали пошуково-рятувальна група та комісія командування Повітряних сил ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учбовий літак розбився у селі Берегелі Красилівського району.

Зазначимо, 19 вересня у Хмельницькій області впав легкомоторний літаючий апарат, який здійснював обприскування полів з посівами соняшника. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" Кримінального кодексу України.