ua en ru

Аварія в Німеччині: число загиблих досягло 8

Аварія в Німеччині: число загиблих досягло 8 Фото: наслідки аварії в Німеччині

Серед загиблих машиністи і провідники

В результаті аварії у Німеччині, при якій зіткнулися два потяги, загинули вісім чоловік. Про це повідомив представник місцевої поліції Юрґен Тальмайер, передає Rosenheim 24.

За словами Тальмайера, загинули чотири пасажири, машиністи і провідники поїзда. Рятувальники продовжують роботу на місці події.

"Актуальні дані - 8 загиблих, понад 50 тяжкопоранених і близько 100 легкопоранених", - йдеться у повідомленні головного управління поліції південної Баварії.

Rettungskräfte am Dienstagvormittag in Bad Aibling

Rettungskräfte so weit das Auge reicht nach dem schweren Zugunglück bei #BadAibling

Опубликовано mangfall24 9 февраля 2016 г.

Auch drei Stunden nach dem #Zugunglück in #BadAibling läuft der Rettungseinsatz noch immer. Die Unfallstelle ist schwer zugänglich.Mehr Infos in unserer Live-Berichterstattung: http://www.mangfall24.de/mangfalltal/bad-aibling-ort28271/aibling-entgleist-bahnunfall-zwischen-holzkirchen-rosenheim-6108047.html

Опубликовано mangfall24 9 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Німеччині зіткнулися два пасажирських потяги, в результаті чого кілька вагонів одного з пасажирських потягів зійшли з рейок. Інцидент стався недалеко від міста Бад Айблінг. За попередніми даними, причиною події могла стати лобове зіткнення двох поїздів марки Meridian.