ua en ru

Аваков створив у МВС управління з повернення привласнених держактивів

Аваков створив у МВС управління з повернення привласнених держактивів Фото: Арсен Аваков

Управління займеться справами Злочевського, Курченка і Фірташа

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков створив Управління щодо забезпечення повернення активів, отриманих злочинним шляхом. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Щось технічне, але дуже важливе. Наказом по міністерству створив Управління щодо забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом", - повідомив Аваков.

За його словами, нове управління буде забезпечувати співробітництво з правоохоронними органами інших держав з метою виявлення та замороження активів осіб, щодо яких проводить слідство МВС України, стягувати активи на користь держави на підставі рішень українських та іноземних судових органів, здійснювати аналітичну підтримку слідства МВС.

Крім того, Аваков поставив першочергові завдання виявити держкошти, виведені з України колишнім міністром екології Миколою Злочевським, а також розслідувати справи, пов'язані з бізнесменами Сергієм Курченком і Дмитром Фірташем.

Повідомляється, що начальником Управління призначено юрист Олена Тищенко.

Нечто техническое, но очень важное.Приказом по министерству создал - Управление по обеспечению возврата активов, получе...

Posted by Арсен Аваков on 7 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше Аваков звільнив усіх співробітників ДАІ Донецької області.