ua en ru

Аваков повідомив про затримання в Києві "злодія в законі"

Аваков повідомив про затримання в Києві "злодія в законі" Фото: Арсен Аваков

"Злодій в законі" затриманий в одному з столичних ресторанів разом з "соратниками"

Поліція Києва сьогодні, 10 лютого 2017 року, затримала в столиці відомого в багатьох країнах "злодія в законі". Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Уродженець Грузії 42-річний Гела Кардава, неодноразово засуджений за тяжкими статтями (розбій, грабіж) затриманий у Києві в результаті спецоперації, проведеної столичною поліцією за участю бійців спецпідрозділу КОРД. "Злодій в законі" затриманий в одному з столичних ресторанів разом з "соратниками". Гела Кардава був "коронований" в Москві в 1996 році, коли йому було всього 21 рік, що говорить про високу професійну "кваліфікацію", - написав Аваков.

Як зазначається, правоохоронці перевіряють інформацію про його причетність до скоєння низки злочинів на території України, а також його зв'язки з членами організованих злочинних угруповань, що діють на території України.

Повідомляється, що у затриманого вилучили паспорт громадянина України на ім'я Голомба Олега Романовича, уродженця Сімферополя. Аваков зазначив, що паспорт може бути підроблений.

"З відкритих джерел відомо, що Гела Кардава є одним з організаторів так званих комерційних коронацій "злодіїв в законі" в пострадянських країнах. Крім того, є інформація про те, що він є штатним агентурними співробітником МВС Росії. Перевіряється інформація про його співпрацю зі спецслужбами РФ", - додав Аваков.

Поліція Києва затримала відомого в багатьох країнах злодія в законі " Уродженець Грузії 42-річний Гела Кардава, неодноразово...

Опубліковано Arsen Avakov 10 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області військовий вбив свого товариша по службі металевою арматурою.