ua en ru

Аваков сьогодні зробить екстрене заяву про затримання групи терористів, - нардеп

Аваков сьогодні зробить екстрене заяву про затримання групи терористів, - нардеп Фото: Геращенко анонсував брифінг Авакова (youtube.com)

Брифінг відбудеться о 12:40

Сьогодні о 12:00 міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зробить екстрене заяву про затримання групи терористів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Сьогодні о 12:00 міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зробить екстрене заяву для послів держав ЄС, США, Ізраїлю про затримання групи терористів, які вчинили цілий ряд небезпечних злочинів проти національної безпеки України", - написав Геращенко.

Він також повідомив, що на 12:40 заплановано брифінг Авакова та голови Національної поліції України Сергія Князєва для засобів масової інформації.

Сегодня в 12 00 Министр МВД Арсен Аваков сделает экстренное заявление для послов государств ЕС, США, Израиля о задержани...

Опубліковано Антоном Геращенком 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про те, що за перше півріччя 2017 кількість злочинів знизилася на 16,5%.